Om oss på Miljagårdens hundhotell

Vår affärsidé

Vi insåg att vi inte kunde hitta ett hundhotell som kunde motsvara våra krav vad gällde att ge våra hundar den bästa möjliga omsorg då vi åkte på semester. Vi är uppenbarligen väldigt kräsna. Då vi är genuina hundälskare så växte iden fram att skapa ett semesterhem för hundar som framförallt tog hänsyn till att ge hunden en riktigt härlig, skön och trygg semester när hundens egen älskade flock var bortrest. Ett hundhotell som även vi kräsna hundägare skulle välja utan att tveka.

Hos oss får din hund ett ljust, inbjudande och hemtrevligt rum att vara i när den inte är ute på promenader eller på andra trevliga utflykter. Rummet har flera bäddar att välja på och det är mycket ljusinsläpp. Allt för att hunden ska komma till ro och trivas de timmar som de vistas i rummet. Vi lejer inte in andra människor utan det är bara vi som tar hand om din/dina hundar så att det blir lätt för hunden att knyta an och trivas bra. Vi tar också allra största hänsyn till vad just din hund behöver. Kanske har du en känslig hund som behöver mer mys och häng i soffan eller en aktiv som behöver mycket bus. Det är inga problem vi ger mer än gärna det som just din älskade hund behöver för att finna sig tillrätta och trivas riktigt bra hos oss.

Hundhotellet på gården

Hundhotellet ligger på våran gård, Miljagården, där vi som arbetar med hundarna även bor.  Bostadshusen ligger ca 30 meter från hundhotellet vilket ger oss fantastiska möjligheter att ge hundarna en familjär tillvaro under deras tid här. Vi är ett familjeföretag och vi köpte gården år 2010 och har sedan dess renoverat gården i sin helhet, byggt ett till bostadshus för generationsboende och byggt hundpensionatet. På gården finns det även hästar och vi håller i skrivande stund på att bygga ett nytt stall.

Vi som tar hand om din hund

Vi är genuina djurälskare och på gården har vi både hästar, hundar och katter. Vi har mångårig erfarenhet av hundar, hundträning och har även erfarenhet av uppfödning.

Alla som arbetar med hundarna är utbildade i: Hundens beteende  & etologi, smittspridning, stress hos hund, djurtransport, hundsjukvård,  problemhundar & problemhundsägare, raskunskap, säkerhet och djurskyddslagstiftning.

 

 

Bildgalleri →