Prislista Hundpensionat/ hundhotell

Hotellvistelse                               

För oss är det viktigt att kunna ge dig som hundägare den bästa servicen för din hund och därför lägger vi på Miljagårdens Hundhotell ner all den tiden som behövs för att din hund ska må bra! Hos oss ingår det långpromenader, aktivering, lättare pälsvård (borstning), medicinering och annat som gör att din hund kan ha en fantastiskt skön semester hos oss!  Läs mer om Hotellvistelse här

För fullständig prislista och villkor klicka här

Med högsäsong räknas: v. 1, v. 8-9, påskveckorna, v.25-32, v.44, v.51-52 och helger i anslutning till dessa veckor.

Hotellvistelse Premium

Om du är ute efter extra lyx till din hund så kan du nu även beställa hotellvistelse Premium, vilket innebär att din hund/dina hundar bor tillsammans med oss i ett av bostadshusen istället för i hundhotellet. Detta ger din hund/dina hundar ett riktigt familjeliv under sin semester. Läs mer om Hotellvistelse Premium här

Parkering

Nu finns det även möjlighet för parkering på gården för 70kr/dag!

Hämtning/lämning av hund (och bil) på Arlanda

Vi kan även ordna med hämtning och lämning av hund på Arlanda flygplats. Självklart är vi godkända djurtransportörer! Om du har valt att ha bilen parkerad på gården så hämtar/lämnar vi både bil och hund på Arlanda utan extra kostnad under dagtid men parkeringen kostar 60kr/dag. Det innebär att du kommer till Arlanda och det enda som du behöver göra är att ta ditt bagage från bilen så fixar vi resten! När du kommer tillbaka så väntar bil och hund på dig vid flygplatsen.  Enkelt och bekvämt!

Hämtning/lämning av hund på egen angiven adress

Vi hämtar och lämnar din hund på en adress angiven av dig mot en avgift på 20 kr/km.

Bad och Kloklippning

Passa på att få hem en nybadad hund med klippta klor! Mot en extra avgift badar vi och ger din hund en ordentlig genomborstning under vistelsen hos oss. Du kan även välja att få hundens klor klippta.

Vad är det du betalar för på hundpensionat?

Vid första anblicken kan man tycka att det låter dyrt att ha sin hund på hundpensionat men momsen som är på 25% och skatten ovanpå det är en stor del av avgiften. Varje hund får ordentlig omvårdnad i många timmar varje dygn, som såklart gör att vi har ett väldigt roligt jobb, men med både dag- kvälls- och helgjobb så har vi rent ekonomiskt en låg timpenning. El, tvätt och slitage av rummen blir också en utgift och extra arbetstimmar. Med allt sammantaget så är det inte dyrt egentligen även om man kan uppfatta det så. Hos oss, till skillnad från många andra hundhotell, så har vi inte heller några tillägg för självklarheter som t.ex. långpromenader varje dag, aktivering och annat som din hund kan behöva.

Kontakta oss →