Viktig information för dig som ska ha din hund på hundhotellet

Vi tar med stor glädje emot alla olika slags hundraser

Vi tar emot alla hundraser men vi tar inte emot hundar som är människo- och/eller starkt hundaggressiva.

Besök

Alla besök måste alltid förbokas. Detta för att hundarna som bor på hundpensionatet ska får en så lugn tillvaro som möjligt men även för att vi ska ha tid att ta emot er. Hunden måste alltid stanna i bilen tills vi tar emot er. Hunden får aldrig släppas lös på gården.

Lämning och hämtning

Lämning och hämtning av hundar på hundpensionatet sker alltid på avtalad tid. Vid sen ankomst eller förhinder är det viktigt att ni ringer och meddelar detta. Hunden måste alltid stanna i bilen tills vi tar emot er. Hunden får aldrig släppas lös på gården.

Betalning

Betalning sker alltid i förskott. Det finns flera olika betalsätt att välja mellan, du kan antingen välja att betala med bankgiro, swish eller kontant. Vi förbehåller oss rätten att inte ta emot hunden om betalning inte har skett.

Hund som hämtas tidigare/senare än avtalat

Om hundägaren väljer att hämta hunden tidigare än vad som har avtalats så återfås ingen betalning. Om hundägaren hämtar hunden senare än vad som har avtalats debiteras de extra dagarna dubbel dygnspris.

Hunden får inte vara sjuk

När hunden kommer till oss så måste den vara fri från smittsamma sjukdomar och parasiter.

Hästarna på gården

Vi har flera hästar på gården och det är absolut förbjudet att mata dem med någonting på grund av att det finns en häst på gården med allergier!

Hundhotellets priser →